Algebehandling af tag

Telefon: Brian Rasmussen - 21755354   |   Torben Esbensen - 28436998

ØSTJYSK ALGESERVICE

ALGEBEHANDLING AF TAG

Alger, lav og mos er skadeligt for dit tag. De virker som en svamp der konstant gør det muligt for fugt at sive ned i din tagkonstruktion.

 

Uden algebehandling kan du risikere frostsprængninger, da algerne danner væskefyldte rødder i tagsten og tagplader. De vil om vinteren fryse og udvide sig. Derudover risikerer du at tagplader og tagsten forskubbes så vand trænger ind på dit loft.

Heldigvis kan du forebygge, ved at sørge for at vedligeholde og rense dit tag. Du får et pænere tag, og forlænger dets levetid.

 

Algebehandlingen foregår nede fra jorden med en lang lanse. Nogle gange kan det være nødvendigt at bruge stige eller lift hvis taget er meget højt.

 

Midlet virker med det samme, og allerede efter få dage kan man se at alger og mos er døde og ændrer farve. Derefter vil der gå fra få måneder og op til et år, inden den fulde effekt ses. Vind og vejr vil skånsomt ”feje” det døde organiske materiale ned.

ØSTJYSK ALGESERVICE

Med det fugtige vejr vi har i Danmark, bliver stort set alle overflader angrebet af alger, lav og mos.

 

Uanset om det drejer sig om dit tag, din terrasse, din indkørsel eller andet der er angrebet af alger, så kontakt os og få et tilbud på behandling af netop dit problem.

 

CVR: 37053740

KONTAKT INFORMATION

Brian Rasmussen: 21 75 53 54

Torben Esbensen: 28 43 69 98

Træffes også aften og weekend!

Copyright © All Rights Reserved